Posodobitev dvigal in tekočih stopnic

Ažuriranje jučerašnje tehnologije za sutrašnje potrebe

Schindler vam može pomoći da modernizujete rešenja za mobilnost kako biste ispunili nove norme, ili jednostavno pružiti bolje usluge i veće korisničke udobnosti. Možemo da zamenimo ceo lift, pokretne stepenice ili traku, ili samo delimično da ih ažuriramo. Ažuriranje rešenja za mobilnost pomoću Schindlera povećaće vrednost i funkcionalnost vašeg objekta i povesti njegovu mobilnost na viši nivo


Ažuriranje i nadogradnja

Ažuriranje lifta

Za ažuriranje liftova nudimo prilagođena rešenja od potpune zamjene do zamjene pojedinačnih komponenti – pronaći ćemo rešenje koje vama odgovara. Schindler omogućava sve – od konsaltinga i predloga, do instalacije i održavanja.

Pokretne stepenice

Ažuriranje pokretnih stepenica

Pokretne stepenice i trake su dizajnirane za veliki protok putnika. Možda će vam biti potrebna nadogradnja zbog pojačanog saobraćaja, možda nisu u skladu sa promenjenim propisima ili želite efikasniji rad? Šindler će vas iskoristiti da analizira situaciju, predloži rešenje koje zadovoljava vaše potrebe i zahteve objekta, kako bi mogao da obezbedi brzu i nepogrešivu nadogradnju za vaš objekat.

Tehnologija PORT

Nadogradnja pomoću naših pametnih sistema

Nadogradite svoje uređaje pomoću našeg Schindler PORT sistema za upravljanje tokovima putnika i optimizujte mobilnost u vašem objektu. U ponudi imamo i naš napredni pogon i rešenja za pametnu kontrolu, koja mogu da smanje potrošnju energije vaših uređaja.


Naša rešenja za nadogradnju i ažuriranje

Promena uređaja

Naši liftovi su posebno dizajnirani da zamjene postojeće zastarele uređaje.

Delimična ispravka

Proverite opcije delimičnog ponovnog tretmana postojećih uređaja.

Napredna rešenja

Rešenja za upravljanje tokovima putnika i druga napredna rešenja.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com