Posodobitev dvigal in tekočih stopnic

Ažuriranje jučerašnje tehnologije za sutrašnje potrebe

Schindler vam može pomoći da modernizujete rješenja za mobilnost kako biste ispunili nove norme, ili jednostavno pružiti bolje usluge i veće korisničke udobnosti. Možemo da zamijenimo cijeli lift, pokretne stepenice ili trake, ili samo djelimično da ih ažuriramo. Ažuriranje rješenja za mobilnost pomoću Schindlera povećati će vrijednost i funkcionalnost vašeg objekta i povesti njegovu mobilnost na viši nivo.


Ažuriranje i nadogradnja

Ažuriranje lifta

Za ažuriranje liftova nudimo prilagođena rješenja od potpune zamijene do zamijene pojedinačnih komponenti – pronaći ćemo rješenje koje vama odgovara. Schindler omogućava sve – od konsaltinga i prijedloga, do instalacije i održavanja.

Pokretne stepenice

Ažuriranje pokretnih stepenica

Pokretne stepenice i trake su dizajnirane za veliki protok putnika. Možda će vam biti potrebna nadogradnja zbog pojačanog saobraćaja, možda nisu u skladu sa promijenjenim propisima ili želite efikasniji rad? Schindler će vas iskoristiti da analizira situaciju, predloži rješenje koje zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve objekta, kako bi mogao da obezbjedi brzu i nepogrešivu nadogradnju za vaš objekat.

Tehnologija PORT

Nadogradnja pomoću naših pametnih sistema

Nadogradite svoje uređaje pomoću našeg Schindler PORT sistema za upravljanje tokovima putnika i optimizujte mobilnost u vašem objektu. U ponudi imamo i naš napredni pogon i rješenja za pametnu kontrolu, koja mogu da smanje potrošnju energije vaših uređaja.


Naša rješenja za nadogradnju i ažuriranje

Promjena uređaja

Naši liftovi su posebno dizajnirani da zamjene postojeće zastarjele uređaje.

Djelimična ispravka

Provjerite opcije djelimičnog ponovnog tretmana postojećih uređaja.

Napredna rješenja

Rješenja za upravljanje tokovima putnika i druga napredna rješenja.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com