Usposabljanje v Schindlerju

Trening

Obuka Schindler Grupe odvija se na nekoliko načina – od tradicionalnih kurseva učionica do multimedijalnog obrazovanja i laptop i mobilnih događaja.


Poslovna i menadžerska obuka

Nudimo širok spektar kurseva koji će vam pomoći da izgradite svoje znanje u svim oblastima poslovanja – od novih instalacija, usluga, ažuriranja do prodaje, finansija i mnogih drugih. Podstičemo unakrsnu obuku kako bismo mogli da proširimo izglede za karijeru.


Posebno smo fokusirani na razvoj liderstva jer želimo da podignemo naše buduće lidere u grupi. Nudimo čitav niz kurseva menadžmenta, dopunjenih učešćem u grupnim projektima i rotacijom radnih mesta, u cilju poboljšanja razvoja vaše karijere.

Tehnička obuka

Šindlerovi proizvodi su poznati po dobrom kvalitetu zanatstva i dugom životnom veku. Danas se i dalje koriste mnoge generacije Schindler group proizvoda – od starijih relejnih sistema do sistema opremljenih najsavremenijom mikroprocesorskom tehnologijom. Od suštinskog je značaja da tehničko osoblje Šindler grupe održava i unapređuje svoja znanja i veštine kroz kontinuirano učenje. Omogućavamo vam da proverite nivo znanja pre i posle treninga.


Kvalitet treninga je veoma važan. Naši tehnički instruktori su više od renomiranih stručnjaka u svojim oblastima. Vodimo računa da budu obučeni i sertifikovani da predaju u učionici i da su u stanju da svaki put stvore zanimljivo iskustvo učenja.

Edukativni centri

Podržali smo naš visokokvalitetni program obuke sa dobro opremljenim centrima za obuku koji obezbeđuju teorijsku i praktičnu obuku. Ovi moderno namešteni centri dostupni su na svim ključnim tržištima širom sveta.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com