Schindlerjevi zaposleni

Zašto Schindler

Sa Šindlerom smo stvorili okruženje u kome svaki zaposleni može uspešno da realizuje sav svoj potencijal.


Bilo da želite karijeru na terenu ili možda čak da imate karijeru uopšte i jednog dana postanete glavni izvršni direktor. Šindler je izuzetno uspešna švajcarska kompanija koja posluje na tržištima širom sveta. Od drugih se najviše razlikujemo po tome kako se ophodimo prema svojim zaposlenima.


Ako verujete u naše vrednosti i možete da zamislite karijeru sa nama, zaista vas molimo da nam se pridružite. Ћelimo da vas upoznamo.

Pridružite nam se

Stalno smo u potrazi za strastvenim i posvećenim ljudima sa energijom i entuzijazmom za stvaranje odnosa i mreža. U Schindleru ćete naći visoko motivaciono i angažovano radno okruženje u kojem ćete moći da rastete kao pojedinac i koje će vam omogućiti da planirate svoju karijeru. Pridruћite nam se danas.


Prednosti

Svaka kompanija Schindler grupe sledi grupnu politiku nadoknade koja uzima u obzir profitabilnost, unutrašnju pravičnost, individualne performanse i relevantne tržišne prakse.

Radno okruženje

Nastojimo da imamo veoma motivisanu i entuzijastičnu radnu snagu, koju predvode talentovani rukovodioci u ohrabrujućem okruženju atraktivnom za sadašnje i potencijalne buduće zaposlene.

Trening

Obuka Schindler Grupe odvija se na nekoliko načina – od tradicionalnih kurseva učionica do multimedijalnog obrazovanja i laptop i mobilnih događaja.

Međunarodne karijere

Schindler Grupa je globalni igrač kome je potrebno visoko talentovano i međunarodno mobilno rukovodstvo sposobno da radi u bilo kom delu našeg poslovanja na bilo kojoj lokaciji. Nudimo vam mogućnost da svoje talente razvijate u internacionalnoj karijeri, sa mogućnošću unapređenja u seniorski menadžment.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com