Kako se prijaviti


Pronalaženje posla

Sva naša upražnjena mesta navedena su na Schindler Job Marketu na našoj stranici karijere. Kada koristite opciju pretraživanja tržišta rada, lako možete pronaći zanimljive poslove.

Prijava

Pomozite nam da oblikujemo budućnost i pošaljite nam vašu online aplikaciju kada pronađete zanimljiv post. Klikom na dugme za prijavljivanje i popunjavanjem obrasca na mreži, možete odmah poslati svoj profil.Čak i ako niste pronašli posao koji ste tražili, ne ustručavajte se da se registrujete na našem portalu za posao i podnesete svoju neželjenu prijavu.

Predizbor

Kako nam je potrebno vreme da razvijemo pametna i pouzdana rešenja za mobilnost, biće potrebno vreme da preispitamo vaše veštine i iskustva i interno razgovaramo o vašoj aplikaciji. Čim budemo imali detaljan prvi utisak o vašoj kompetentnosti, kontaktiraćemo Vas kako bismo Vas obavestili o nastavku.


Proverićemo da li vaše kvalifikacije ispunjavaju zahteve posla za koji konkurišete i da li se vaš profil podudara sa drugim upražnjenim mestima.

Razgovori

Kada vas pozovu na razgovor, vaši prvi partneri na razgovoru će obično biti osoblje i šef odeljenja. U zavisnosti od posla na mestu, može biti neophodan i drugi i treći krug ili dodatne aktivnosti procene.


Nakon prvog intervjua, Kadrovik će vas obavestiti o propratnom procesu.

Izbor

Pre donošenja odluke obično tražimo reference na osnovu definisanih kriterijuma.


Ukoliko intervjui i selekcije pokažu da ste idealan kandidat, ponudićemo vam posao i predložiti odgovarajuću platu. Ukoliko je potrebno, poslaćemo vam pismo u kojem potvrđujemo vašu odluku i vaš predlog plate.

Dobar odnos

Čak i kada imamo nekoliko idealnih kandidata za taj posao, možemo da zaposlimo samo jednog od njih. Kao vodeći provajder rešenja za mobilnost, uvek su nam potrebni profesionalci kao što ste vi i zato bismo želeli da ostanemo u kontaktu sa vama.Svoj profil možete registrovati u našem bazenu kandidata. Biće nam drago da vas obavestimo da li postoje nove prilike koje bi zahtevale vaše znanje.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com