Schindlerjevi inženirji

Naše vrednosti Kako se ponašamo

Današnji uspeh Šindlera zasniva se na posvećenosti tradicionalnim osnovnim vrednostima kao što su: briga o kupcima, kvalitet i bezbednost, u kombinaciji sa ključnim vrlinama kreativnosti i inovativnosti, kroz koje isporučujemo inteligentna rešenja kako bismo na pravi način zadovoljili zahteve kupaca.


Bezbednosti

Više od 60.000 Šindlerovih zaposlenih konstantno radi na tome da udovolji milijardama ljudi koji svakodnevno koriste naše liftove i pokretne stepenice. Najvažnija stvar je bezbednost svakog kupca i zaposlenog.

Kreiranje vrednosti za nalog

Kao uslužna kompanija, u velikoj meri smo fokusirani na kupce u planiranju i snabdevanju naših proizvoda i usluga i stalnom unapređenju našeg unutrašnjeg poslovanja.

Posvećenost razvoju ljudskih resursa

Šindler nastoji da kupce doživljava kao vrednog partnera, što mogu da ostvare samo talentovani, istančani i vešti radnici. Edukujemo naše zaposlene da efikasno razumeju potrebe naših klijenata i da im ponudimo najprikladnija rešenja iz našeg inovativnog portfolija proizvoda i usluga.


Obučavamo zaposlene na svim nivoima organizacije da razvijaju veštine upravljanja i donošenja odluka koje će im omogućiti da oblikuju uspešnu budućnost društva. Šindler neguje kulturu u kojoj su strast, ambicija i saradnja centralne vrline zaposlenih.

Integritet i poverenje

Svi naši zaposleni, bez obzira na položaj, funkciju ili lokaciju, pridržavaju se Šindlerovog Kodeksa ponašanja. Šindler teži otvorenim i pouzdanim odnosima između zaposlenih i kupaca.

Kvalitet

Šindler nastoji da odražava autentičan kvalitet Švajcarske ne samo u dizajnu proizvoda, već i u snabdevanju, održavanju i ažuriranju. Naše vekovno nasleđe i istorija stvaranja vrednosti nisu ništa drugo do rezultat naše sposobnosti da obezbedimo pouzdana rešenja.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com