Pri dejavnostih

Na terenu

Možete obezbediti direktnu vrednost našim klijentima tako što ćete nastaviti karijeru na nekoj od sledećih pozicija.


Rad na terenu

Kao saradnik u odeljenju za rad na terenu, bićete uključeni u dnevno upravljanje filijalom u kojoj radite. To podrazumeva upravljanje resursima i znanjem Šindler grupe za upravljanje tržišno orijentisanim aktivnostima, obezbeđivanje zadovoljstva klijenata, maksimalnu profitabilnost i bezbednost, posvećenost i razvoj zaposlenih.


Postojeći uređaji, ispravke, novi uređaji

Kada radite u našem odeljenju za postojeće uređaje, ispravke i nove uređaje, fokusiraćete se na identifikaciju potreba klijenata iz pojedinačnih segmenata tržišta, dizajniranje strategija prodaje, upravljanje proizvodima i dopunjavanje proizvoda radi većeg zadovoljstva kupaca, efikasnosti i profita.


Tehnička i terenska podrška

Sa karijerom u segmentu tehničke i terenske podrške, radićete na prvoj liniji našeg poslovanja. Učestvovaćete u pružanju izuzetnih inženjerskih usluga i uvođenju superiornih metoda i standarda montaže i održavanja. Pomoći ćete vašoj ekspozituri da obezbedi najviši nivo terenske obuke, terenske dokumentacije i tehničkih sertifikata i pružiti vrhunsku podršku za složene tehničke zadatke.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com