Schindler Slovenija

Schindler BH d.o.o. Član grupacije Schindler Group

Sa našim liftovima, pokretnim stepenicama i pokretnim trakama, danas smo prevezli više od milijardu ljudi. Prevozit ćemo ih ponovno sutra i prekosutra, svaki dan, širom svijeta. Takvo dostignuće zahtjeva visoku pouzdanost i inovativnost koja nas drži na prvom mjestu. Nije slučajno što su naši uređaji među najsigurnijim više od 140 godina.


Schindler Group

Schindler grupa je osnovana 1874. Svakog dana, Schindler prevozi više od milijardu ljudi širom svijeta. Njegov inovativni, ekološki prihvatljiv pristup i sistem upravljanja tokovima putnika značajno pomažu u promovisanju mobilnosti u urbanim društvima.

To je jedna od rijetkih privatnih švajcarskih kompanija koja je toliko dugo živjela samostalno. Kompaniju i dalje vode potomci porodice osnivača i ima sve šanse za uspješnu budućnost. Uspjeh se za sada može pripisati činjenici da je kompanija naučila da se prilagođava svim promjenama u poslovanju, tehnologiji i politici. Tokom proteklih 25 godina, Schindler je pretrpio niz promjena koje su revolucionarnije od bilo koje u posljednjih 100 godina. Više od 60.000 zaposlenih u više od 100 zemalja širom svijeta odgovorno je za uspjeh kompanije.

Više o Schindler Grupi možete pročitati na www.schindler.com

Schindler BH d.o.o.

Schindler ima tradiciju u Bosni i Hercegovini više od 10 godina. Schindler BH d.o.o. je dio Schindler grupe, koja je poznata po pouzdanim, izdržljivim i kvalitetnim urbanim rješenjima mobilnosti. Konstantno unapređujemo naše usluge i prilagođavamo ih zahtjevima kupaca. Mi smo vodeći pružalac takvih usluga u Bosni i Hercegovini. Takođe uspješno poslujemo na područjima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com