Schindler Slovenija

Schindler BH d.o.o. Član grupacije Schindler Group

Sa našim liftovima, pokretnim stepenicama i pokretnim trakama, danas smo prevezli više od milijardu ljudi. Prevozićemo ih ponovo sutra i prekosutra, svaki dan, širom sveta. Takvo dostignuće zahteva visoku pouzdanost i inovativnost koja nas drži na prvom mjestu. Nije slučajno što su naši uređaji među najsigurnijim i najsigurnijim više od 140 godina.


Skupina Schindler Group

Schindler grupa je osnovana 1874. Svakog dana, Schindler prevozi više od milijardu ljudi širom sveta. Njegov inovativni, ekološki prihvatljiv pristup i sistem upravljanja tokovima putnika značajno pomažu u promovisanju mobilnosti u urbanim društvima.

To je jedna od retkih privatnih švajcarskih kompanija koja je toliko dugo živela samostalno. Kompaniju i dalje vode potomci porodice osnivača i ima sve šanse za uspešnu budućnost. Uspeh se za sada može pripisati činjenici da je kompanija naučila da se prilagođava svim promenama u poslovanju, tehnologiji i politici. Tokom proteklih 25 godina, Schindler je pretrpeo niz promena koje su revolucionarnije od bilo koje u poslednjih 100 godina. Više od 60.000 zaposlenih u više od 100 zemalja širom sveta odgovorno je za uspeh kompanije.

Više o Schindler Grupi možete pročitati na www.schindler.com

Schindler BH d.o.o.

Schindler ima tradiciju u Bosni i Hercegovini više od 10 godina. Schindler BH d.o.o. je deo Schindler grupe, koja je poznata po pouzdanim, izdržljivim i kvalitetnim urbanim rešenjima mobilnosti. Konstantno unapređujemo naše usluge i prilagođavamo ih zahtevima kupaca. Mi smo vodeći pružalac takvih usluga u Bosni i Hercegovini. Takođe uspešno poslujemo na područjima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije.

Kontakt

Schindler BH d.o.o.
Fra Anđela Zvizdovića 1
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: + 387 33 295 210
Faks: + 387 33 295 209
info.ba@schindler.com